Voor bedrijven of organisaties werken wij met Zinteams, kleine, flexibele projectteams van partners met elkaar aanvullende expertises, die in maatwerk bij de opdracht worden aangepast. Dat loopt van reflectie via inspiratie tot actie. We regelen zelfs levendige inspiratie-evenementen over ‘de zin van de zaak’, inclusief muziek, techniek en logistiek. Wij treden dan als projectleider op. Wij zetten daarbij alleen erkende professionals in, getoetst aan onze eigen kritische criteria.

Expertises
Bij diensten voor reflectie en bezinning zijn de teamleden onder anderen een praktijkfilosoof, een humanistisch consulent, naast kunstenaars of psychologen.
Voor bezieling en visievorming zijn de partners bijvoorbeeld spirituele coaches, een schrijfster van een boek over zingeving, een creatief loopbaanconsulente of een adviesbureau over maatschappelijk verantwoord werken.

Bij praktische communicatie over uw zaak zetten wij in: een evenementenorganisator, een dramagroep, journalisten of tekstschrijvers, het ontwerpbureau De Zagerij voor vormgeving of organisatiebureau de Change Design Company, voor ‘verandering met verankering’.

Wij bieden u de namen op aanvraag.